Kolmekymppinen nainen lyric karhula

kolmekymppinen nainen lyric karhula

Niinki tekee moni muukin mun ikänen, nuori nainen, kuneus niin sisäne. Yksin yössä vaeltaa, ku muut saa olla vaimoja. Ja että vaihtamalla ei parane. Jos joku muuki spekulois näit vaivoja, yksin yössä vaeltaa ku muut saa olla vaimoja. Tässä tulee vanha stara läpi elämän. Nuori nainen, kauneus niin sisänen. Mä oon kolmekymppinen, oon kolmekymppinen, takana on luja putki rilluvuosien, olen kolmekymppinen, kolmekymppinen. Mä päsin miesten tavoille jo aikanaan. Kolmekymppinen nainen, oo-o, elämänvaiheessa. Samalla ku täytän sun lasia, vaan sen takii, et sä kuulut kohderyhmän.

Kolmekymppinen nainen lyric karhula - Nopsajalka Kolmekymppinen nainen

Mennän päivämatkalle Tallinnaan - How to stay forever young. Näs harva meistä rautaa on, se tiedetän. Mennän päivämatkalle Tallinnaan, how to stay forever young. kolmekymppinen nainen lyric karhula

Kolmekymppinen nainen lyric karhula - Frederik

Seksiseuraa pohjois karjala pohjois pohjanmaa Definition of one night stands kurikka
Sex shop tampere hieronta itäkeskus Niinki tekee moni muuki mun ikänen. Ja että vaihatamalla ei parane.
Alastonsuomi seinäjoki ilmainen sexsi 261
Web kamerat pori treffit tampere 422
Pillu kuvia thai hieronta tampereella Ja muistan miten valvotti niin työttömänä. Käyny läpi hyttien numeroita, ku oli ekaa kertaa valvojan. Siin iäs ettei enä Seduloista mehuu jois, ois tosi hekumois,. On sydämeni tuleen vasta syttynyt, mä oon kolmekymppinen, oon kolmekymppinen, takana on luja putki rilluvuosien, olen kolmekymppinen, kolmekymppinen. Ku kaipaat lohdutust ja lohdutust.
kolmekymppinen nainen lyric karhula

Kolmekymppinen nainen lyric karhula - Nopsajalka - Kolmekymppinen

Et Bondii, et Sarasvuot, Anna Hakalaa, Jeesust. Jos joku muuki spukulois näit vaivoja. En oo enä sinisilmäinen, mä oon kolmekymppinen.

Kolmekymppinen nainen lyric karhula - Sulzer

Pois heikot tieltä väistykön kun meikä elä nyt. Nousee rantaa ku jollast trailer. Jou, kolmekymppinen onnest hyppien. Nähny, kokenu jo kaiken. Mä muistan viisikymmen-luvun joka iskelmän, jo silloin opin temput joita tällä tarvitaan. Olit nuori ku oli Petshop Boys. Nähny, kokenu jo kaiken, oo-o, ja että vaihatamalla ei parane. Ja kavereiden kanssa joskus otan pilsnerin. Siin iäs, ettei enä Seduloista mehuu jois, ois tosi hekumois,. Jos sä haluut mennä suoraan asiaan, ei sun tarvii teeskennellä tyhmä. Yökerhon baarissa, saalistaa, ku wiikin menee plaanissa. Ja naisista mä pidän niin kuin miehen tuleekin. Kulmakarvoja, käyny läpi hyttien numeroita, ku oli ekaa kertaa valvojan. Jos sä haluat mennä suoraan asiaan, ei sun tarvii teeskennellä tyhmä. Onneks kestä polvet nyppien, kulmakarvoja. Nykysin omii juomii ja etkoilt pois. Yökerhon baarissa saalistaa, ku Viking menee plaanissa. Olit nuori ku oli Pet Shop Boys, nykysin omii juomii ja etkot pois. Radios soi taas Neumann tai Kolmas Nainen. Mä jumaliste tiedän mitä on se raskas työ.

Noin kolmekymppinen nainen lyric karhula

Näytä kaikki viestit kolmekymppinen nainen lyric karhula →

Kommentti “Kolmekymppinen nainen lyric karhula”

  1. Kolmekymppinen nainen Lyrics : Kolmekymppinen nainen. Käyttö vaihtamalla ei parane /..

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *